Følg os på facebook   -     Alt i VVS og blik siden 1964

Kontakt os på tlf: 86 92 77 53 eller på mail: solbjergvvs@mail.tele.dk

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Inddækning & Facadearbejde

Hos Solbjerg VVS har vi stor erfaring med alle typer facadearbejde og inddækning i zink, kobber, aluminium, skifer med mere på gavl og kviste, hvor vi har leveret løsninger til både private og erhverv i blandt andet Aarhus, Horsens, Skanderborg og hele Djursland.

Vores dygtige medarbejdere har kompetencerne til at sikre dig præcis den løsning af inddækning i zink, som passer til din bolig eller bygning og dit behov.

Hvilke slags facadearbejde og inddækning i zink?

Facadearbejde og inddækning af tag eller skorsten, som eksempler, dækker over en række forskellige opgaver inden for blikkenslagerfaget, og vi kan løse dem alle.

Om det er zink inddækning eller alu inddækning af skorsten, stern, tag, kvist, gavl m.v. eller montering af zinktagrender, så garanterer vi en fremtidssikret kvalitetsløsning af inddækning og andet facadearbejde. Vi kan også lave inddækning af velux vinduer.

Facadearbejde og inddækning med lang levetid

Zink er et naturmateriale, hvilket gør det ideelt til facadearbejde og inddækning, fordi det har en lang levetid. En inddækning i naturmaterialer holder uden yderligere vedligeholdelse i en lang årrække, og på den måde er det en rigtig god investering.

Solbjerg VVS udfører facadearbejde og inddækning i blandt andet zink og alu i hele Østjylland, så om du bor i Aarhus eller Horsens, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på inddækning af gavl, kviste m.m.

Solbjerg VVS-Service ApS

Elleskovvej 9, 

8355 Solbjerg​

CVR: 27230695

Tlf: 86 92 77 53

Send en e-mail

Solbjerg VVS-Service ApS
Horsensvej 19
8732 Hovedgård
Tlf.: 86 92 77 53
CVR: 27230695
solbjergvvs@mail.tele.dk

Solbjerg VVS-Service ApS

Elleskovvej 9

8355 Solbjerg

Tlf.: 86 92 77 53
CVR: 27230695
E-mail:solbjergvvs@mail.tele.dk