​ Eksisteret siden 1964

​  Konkurrencedygtige priser

✓  Fuld kundetilfredshed​​

Følg os på facebook   -     Alt i VVS og blik siden 1964

Kontakt os på tlf: 86 92 77 53

eller på mail: solbjergvvs@mail.tele.dk

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Installation af fjernvarme

Skal du have udskiftet din gasinstallation eller olieinstallation med en installation af fjernvarme, eller skal dit nybyggede hus tilkobles fjernvarmenettet, så kontakt Solbjerg VVS, tæt på Skanderborg, Aarhus og Horsens.

Vi har årelang erfaring hos private forbrugere, men servicerer naturligvis også virksomheder. Vi klarer alt fra opsætning af unit i boligen til den endelige tilslutning til fjernvarmenettet. Med andre ord leverer vi en komplet og professionel installation af fjernvarme fra det offentlige net til dit hjem.

Hvorfor fjernvarme i Solbjerg eller Aarhus?

Der er mange gode grunde til at vælge installation af fjernvarme, og det er også en udbredt og populær løsning, så du kan relativt let få installeret et fjernvarmeanlæg.​ Med en installation af fjernvarme får du en økonomisk og miljørigtig varme i dit hjem, som i mange år fremover vil give dig en stor besparelse på varmeregningen.

Desuden kan du med stolthed, være en af de mange kunder, der har taget et nyt skridt mod klimaforbedringer i dit nabolag.

Når du er igang med klimaoptimering, kan du med fordel også overveje om dit indeklima trænger til renovering eller udskiftning af ventilationssystem.

Kontakt os

Overvejer du at få lavet installation af fjernvarme, er du altid velkommen til at kontakte Solbjerg VVS på telefon 86 92 77 53 for at høre om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.

Vi kan installere fjernvarme til både gulvvarme, radiatorer og andre varmeløsninger - kontakt os eller bliv kontaktet gennem formularen i toppen og modtag rådgivning og svar på spørgsmål.​