​ Eksisteret siden 1964

​  Konkurrencedygtige priser

✓  Fuld kundetilfredshed​​

Følg os på facebook   -     Alt i VVS og blik siden 1964

Kontakt os på tlf: 86 92 77 53

eller på mail: solbjergvvs@mail.tele.dk

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Installation af fjernvarme til private og erhverv

Skal du have udskiftet din gasinstallation eller olieinstallation med en et fjernvarmeanlæg, eller skal dit nybyggede hus tilkobles fjernvarmenettet – så kontakt Solbje​rg VVS.

Vi har mange års erfaring med fjernvarmeinstallation i private hjem, men yder naturligvis også fjernvarmeservice for erhvervskunder og virksomheder. Vi klarer alt fra opsætning af unit i boligen til den endelige tilslutning til fjernvarmenettet. Med andre ord leverer vi en komplet og professionel installation af fjernvarme fra det offentlige net til dit hjem eller din virksomhed.

​Vores VVS-firma holder til i Aarhus, men vi servicerer også kunder fra byer som Horsens og Skanderborg, som vi gerne kører ud til.

Hvad koster fjernvarme og hvorfor er det praktisk?

Der er mange gode grunde til at vælge et fjernvarmeanlæg fremfor fx et oliefyr, og derfor er det også en meget populær løsning. Udbredelsen af fjernvarmeanlæg medvirker også til, at du relativt nemt kan få lavet installation af fjernvarme. Vi kan installere fjernvarme til både gulvvarme, radiatorer og andre varmeløsninger - kontakt os eller bliv kontaktet gennem formularen i toppen og modtag rådgivning og svar på dine spørgsmål. ​

Installation af fjernvarme er godt for klimaet!

Med en fjernvarmeinstallation får du en økonomisk og miljørigtig varme i dit hjem, som i mange år fremover vil give dig en stor besparelse på varmeregningen. Desuden kan du med stolthed være en af de mange kunder, der tager initiativ til forbedringer, der er gode for vores klima. Det er både noget, der gavner dig som privatperson, men er også fordelagtigt for virksomheder, der gerne vil gå en grønnere fremtid i møde.

​Når du er i gang med klimaoptimering, kan du med fordel også overveje, om dit indeklima trænger til renovering, fx med en udskiftning af ventilationssystemet.

Kontakt os og få et tilbud på installation af fjernvarme

Overvejer du at få lavet installation af fjernvarme, er du altid velkommen til at kontakte Solbjerg VVS på telefon 86 92 77 53 eller på e-mail solbjergvvs@mail.tele.dk for at høre om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.

Du kan også altid kontakte os gennem vores kontaktformular, så ringer vi dig og ved første ledige lejlighed.