​ Eksisteret siden 1964

​  Konkurrencedygtige priser

✓  Fuld kundetilfredshed​​

Følg os på facebook   -     Alt i VVS og blik siden 1964

Kontakt os på tlf: 86 92 77 53

eller på mail: solbjergvvs@mail.tele.dk

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VVS-arbejde

Installationer og service inden for vand, varme og sanitet skal udføres af en autoriseret VVS-ins​tallatør for at sikre en korrekt installation.

Solbjerg VVS er autoriseret VVS-installatør, og vi har erfaringen og kompetencerne til at udføre alle former for VVS-arbejde. Om det er reparation af faldstamme, en komplet vandinstallation eller udskiftning af vandhanen eller armatur, kan vi udføre opgaven.

VVS-arbejde for private og erhverv

Vores kundekreds tæller både private og erhverv i Solbjerg, Aarhus, Horsens og andre steder i Østjylland, da vi både kan udføre store og små VVS-opgaver.​

Som VVS-installatør ved vi, at det er altafgørende, at vores VVS-arbejde udføres 100 procent korrekt. Fejl kan føre til store og bekostelige skader, og derfor kan du være sikker på, at vi altid leverer højeste kvalitet.

Kontakt din VVS-installatør i Solbjerg

Du er altid velkommen til at kontakte Solbjerg VVS for VVS-arbejde i Østjylland, for nærmere info eller for et uforpligtende tilbud. Ring til os på 86 92 77 53 eller send en mail til solbjergvvs@mail.tele.dk og så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig.

Vi løser alle VVS-opgaver, så uanset om det er vand, varme eller sanitet, står vi klar til at hjælpe.​