​ Eksisteret siden 1964

​  Konkurrencedygtige priser

✓  Fuld kundetilfredshed​​

Følg os på facebook   -     Alt i VVS og blik siden 1964

Kontakt os på tlf: 86 92 77 53

eller på mail: solbjergvvs@mail.tele.dk

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vand & varme

Skal vandhanen repareres, skal du have installeret jordvarme, fjernvarme eller trænger det gamle toilet til en udskiftning, så kontakt Solbjerg VVS. Vi løser alle typer opgaver inden for vand, varme og sanitet for både private og erhverv.

Vand

Slidte vandrør og andre vandinstallationer kan ende i omfattende skader, hvis de går i stykker. Derfor er korrekte og stærke installationer ekstremt vigtige, og dem kan vi sørge for. Om det er i forbindelse med renovering af køkkenet eller en akut opgave ved et sprunget vandrør, så rykker vi hurtigt ud og løser opgaven effektivt og professionelt.​

Varme

Udover fjernvarme og gas, som du kan læse mere om andetsteds på siden, arbejder vi også med alle andre varmesystemer.

​Lige fra jordvarme og centralvarme til oliefyr kan vi sikre dig den rette løsning, som giver en jævn og god varme i boligen året rundt.

Sanitet

De fleste mennesker vil gerne have et flot og funktionelt badeværelse, og her kan vi sørge for alle installationer til vand og varme. Vi kan ligeledes stå for totalentreprisen på projektet, hvor vi sammen med vores dygtige samarbejdspartnere kan sørge for, at du får et kvalitetsbyggeri.

Kontakt os for at høre mere

Ring til os allerede i dag på tlf. 86 92 77 53 for at høre nærmere eller for et uforpligtende tilbud​. Du har også mulighed for at sende en mail til solbjergvvs@mail.tele.dk.