​ Eksisteret siden 1964

​  Konkurrencedygtige priser

✓  Fuld kundetilfredshed​​

Følg os på facebook   -     Alt i VVS og blik siden 1964

Kontakt os på tlf: 86 92 77 53

eller på mail: solbjergvvs@mail.tele.dk

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gasinstallation og service af naturgasfyr

Hvad enten du skal have foretaget en ny gasinstallation eller have serviceret dit gamle gas- eller naturgasfyr, så kan vi forsikre, at vores gasinstallatør fra Solbjerg VVS kan håndtere opgaven.​

Vi tilbyder alle former for gasinstallation, uanset om det er i huset, lejligheden eller kolonihaven – eller for din virksomhed.

Vi kommer fra Aarhus, men hjælper gerne med gasinstallationer i både Skanderborg, Horsens og det øvrige Djursland. Tøv ikke med at kontakte os – vi kører gerne ud og hjælper dig.

Hvilken gasinstallation skal jeg vælge?

Der bruges gas i flere forskellige gasinstallationer, og hos Solbjerg VVS har vi erfaring med både almindelig flaskegas og naturgas. Vi sørger for, at du får præcis den gasinstallation, som du har brug for.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Installation og service af gasfyr, naturgasfyr og gaskedler
  • Installation og service af gaskomfur
  • Installation af naturgas

Installation af Geminox naturgasfyr

Et Geminox naturgasfyr er en anden mulighed, som er ekstremt driftsøkonomisk, og derfor også vil give dig en markant mindre varmeregning i fremtiden.

Vi tilbyder gasinstallation og service af Geminox naturgasfyr, så du får en korrekt montering af den kondenserende teknik, som betyder, at fyret formår at udnytte næsten 100 % af den brugte naturgas.

Kontakt vores gasinstallatør i dag

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud og faglig rådgivning, når du skal have lavet gasinstallation, så ring allerede i dag på 86 92 77 53 eller send en e-mail til solbjergvvs@ma​il.tele.dk for yderligere information om priser m.v.