​ Eksisteret siden 1964

​  Konkurrencedygtige priser

✓  Fuld kundetilfredshed​​

Følg os på facebook   -     Alt i VVS og blik siden 1964

Kontakt os på tlf: 86 92 77 53

eller på mail: solbjergvvs@mail.tele.dk

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skorstensinddækning – en løsning for private og erhverv

Hos Solbjerg VVS har vi stor erfaring med alle typer facadearbejde og skorstensinddækning i zink, kobber, aluminium, skifer m.m. af gavl og kviste. Vi har i mange år leveret facadeinddækning til både private og erhvervskunder i Aarhus, hvor vores firma er beliggende, men også kunder fra bl.a. Horsens, Skanderborg og det øvrige Djursland.

Vores dygtige blikkenslager har kompetencerne til at give dig præcis den form for skorstensinddækning, som passer til din bolig eller bygning og dit behov. Det kan fx være en zinkinddækning eller kobberinddækning, alt efter hvilket udtryk, du foretrækker.

Hvilken slags skorstensinddækning tilbyder vi?

Inddækning af skorsten eller facade indebærer en lang række alsidige løsninger, herunder zinkinddækning, alu-, stern- og taginddækning. Vi udfører også montering af zinktagrender, inddækning af VELUX-vinduer og andre typer facadeinddækning, og vi garanterer, at vi altid tilbyder fremtidssikrede kvalitetsløsninger.

Zink er et naturmateriale, hvilket gør det ideelt til facadearbejde og skorstensinddækning, fordi det har en lang levetid. En inddækning i naturmaterialer holder uden yderligere vedligeholdelse i en lang årrække, og på den måde er det en rigtig god investering for dig eller din virksomhed.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med facadeinddækning

Solbjerg VVS udfører skorstensinddækning og facadeinddækning i bl.a. zink og alu i hele Østjylland, så om du bor i Aarhus, Skanderborg eller Horsens, er du velkommen til at kontakte os ​for et uforpligtende tilbud på skorstensinddækning af gavl, kviste m.m.​

Ring til os på telefon 86 92 77 53 eller skriv til solbjergvvs@mail.tele.dk – så kan vi informere dig yderligere om priser, give dig et tilbud eller blot besvare dine spørgsmål.

Du kan også få fat på os gennem vores kontaktformular – vi henvender os til dig hurtigst muligt.