​ Eksisteret siden 1964

​  Konkurrencedygtige priser

✓  Fuld kundetilfredshed​​

Følg os på facebook   -     Alt i VVS og blik siden 1964

Kontakt os på tlf: 86 92 77 53

eller på mail: solbjergvvs@mail.tele.dk

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skorstensinddækning & Facadearbejde

Hos Solbjerg VVS har vi stor erfaring med alle typer facadearbejde og skorstensinddækning i zink, kobber, aluminium, skifer med mere på gavl og kviste, hvor vi har leveret løsninger til både private og erhverv i blandt andet Aarhus, Horsens, Skanderborg og hele Djursland.

Vores dygtige medarbejdere har kompetencerne til at sikre dig præcis den løsning af skorstensinddækning i zink, som passer til din bolig eller bygning og dit behov.

Hvilken slags facadearbejde og skorstensinddækning i zink tilbyder vi?

Facadearbejde og skorstensinddækning af tag eller skorsten, som eksempler, dækker over en række forskellige opgaver inden for blikkenslagerfaget, og vi kan løse dem alle.​ Om det er zink-inddækning eller alu-inddækning af skorsten, stern, tag, kvist, gavl m.v. eller montering af zinktagrender, så garanterer vi en fremtidssikret kvalitetsløsning af inddækning og andet facadearbejde. Vi kan også lave inddækning af velux vinduer.

Facadeinddækning og skorstensinddækning med lang levetid

Zink er et naturmateriale, hvilket gør det ideelt til facadearbejde og skorstensinddækning, fordi det har en lang levetid. En inddækning i naturmaterialer holder uden yderligere vedligeholdelse i en lang årrække, og på den måde er det en rigtig god investering.

Solbjerg VVS udfører facadearbejde og skorstensinddækning i blandt andet zink og alu i hele Østjylland, så om du bor i Aarhus eller Horsens, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på skorstensinddækning af gavl, kviste m.m.​

Ring til os på telefon 86 92 77 53 eller skriv til solbjergvvs@mail.tele.dk allerede i dag. Vi ser frem til at høre fra dig.