​ Eksisteret siden 1964

​  Konkurrencedygtige priser

✓  Fuld kundetilfredshed​​

Følg os på facebook   -     Alt i VVS og blik siden 1964

Kontakt os på tlf: 86 92 77 53

eller på mail: solbjergvvs@mail.tele.dk

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Blikarbejde udført af autoriseret blikkenslager med stor erfaring

Har du brug for en erfaren og kompetent blikkenslager, er det bare at gribe telefonen og ringe til Solbj​erg VVS.

Vi tilbyder alle former for blikarbejde til konkurrencedygtige priser til både private og erhverv i Aarhus, Horsens og Skanderborg samt andre områder nær Djursland. Vi står desuden også klar til at udføre opgaver som blikkenslager for kommuner og andre offentlige institutioner.

Alsidig blikkenslager tæt på Aarhus

Vores blikkenslager tilbyder en bred vifte af opgaver, og vi kan udføre alle typer arbejde inden for blikkenslagerfaget.

Om det er opsætning af tagrender, nye inddækninger i zink eller andet blikarbejde, så er Solbjerg VVS din garanti for høj kvalitet i det arbejde, der udføres.

Vi både monterer, reparerer og servicerer bliktage, tagrender osv. Du skal derfor ikke være nervøs for at ringe os op, da vi kan hjælpe med det meste, og vores højt kvalificerede blikkenslager giver dig altid et uforpligtende tilbud på det, du skal have udført.​

Kontakt din lokale blikkenslager for at modtage et uforpligtende tilbud på din opgave

Ønsker du yderligere information, eller har du brug for et uforpligtende tilbud på blikarbejde, er du mere end velkommen til at kontakte Solbjerg VVS. 

Ring til os på telefon 86 92 77 53 eller send en e-mail til solbjergvvs@mail.tele.dk og så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig.