​ Eksisteret siden 1964

​  Konkurrencedygtige priser

✓  Fuld kundetilfredshed​​

Følg os på facebook   -     Alt i VVS og blik siden 1964

Kontakt os på tlf: 86 92 77 53

eller på mail: solbjergvvs@mail.tele.dk

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gasinstallation og service af gasfyr i mange afskygninger

Skal du have lavet en ny gasinstallation, eller trænger det gamle gasfyr til service, så lad Solbjerg VVS håndtere opgaven.

Vi tilbyder alle former for gasinstallation, uanset om det er i huset, lejligheden eller kolonihaven i Aarhus, Horsens, Skanderborg og hele Djursland.

Hvilken gasinstallation skal jeg vælge?

Gas bruges i flere forskellige installationer, og hos Solbjerg VVS har vi erfaring med både almindelig flaskegas og naturgas. Vi sørger for, at du får præcis den gasinstallation, som du har brug for. Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Installation og service af gasfyr og gaskedler
  • Installation og service af gaskomfur
  • Installation af naturgas

​​

Installation af Geminox naturgasfyr

Et Geminox naturgasfyr er en anden mulighed, som er ekstremt driftsøkonomisk og derfor også vil give dig en markant mindre varmeregning i fremtiden.

Vi tilbyder gasinstallation og service af Geminox naturgasfyr, så du får en korrekt gasinstallation af den kondenserende teknik, som betyder, at fyret formår at udnytte næsten 100 procent af den brugte naturgas.

Ring for gasinstallation i Aarhus eller Horsens

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud og faglig rådgivning, når du skal have lavet gasinstallation, så ring allerede i dag på 86 92 77 53 eller send en mail til solbjergvvs@ma​il.tele.dk for yderligere information.

Solbjerg VVS udfører gasinstallationer og service af gasfyr, og vi kører gerne til både Horsens og Aarhus fra basen i Solbjerg.